Ik ben Sarah Ver Elst. 

In 1988 ben ik op de wereld gekomen zonder mijn rechterarm.

Al snel werd duidelijk dat ik een sterke wil had en steeds het nodige wou doen om zelf iets te kunnen bereiken.

Ik ben hiervoor mijn ouders dankbaar omdat ze mij in mijn opvoeding niet betutteld hebben, ik kreeg de kans om mijn mogelijkheden zelf te ontdekken.

 

Desondanks verliep niet alles van een leien dakje. Emotioneel had ik het er wel heel moeilijk mee, vragen zoals "waarom ik? heb ik iets misdaan dat ik dit verdien?" kwamen vroeger vaak in mij op. 

Bij het kiezen van een beroep leek voor mij de keuze beperkt tot administratie. Er werd me gezegd dat ik met mijn handen toch niet kon werken.

 

Tijdens een hele zoektocht naar mezelf, door het volgen van workshops en cursussen, kwam ik terecht bij Zonnestreel in Heist-op-den-Berg. Hier volgde ik de opleiding Chakratherapeut. Deze opleiding bevat als 4e module Massages, ik was ervan overtuigd dat ik de 4e module niet ging volgen want "ik kan toch niet werken met mijn handen".

Door aanmoediging van mijn lieve medecursisten en de schatten van lesgevers Jef en Jeanine ben ik uiteindelijk toch gestart met de 4e module massages.

Wauw! Ik was verbaasd van mezelf, ik kan wel iets met mijn handen! 

Wat ik tot die tijd over mijzelf geloofde klopte niet!  

Ik besef nu dat alles met een reden gebeurt en dat alles op de juiste tijd, als jij er klaar voor bent, op je pad zal komen.

Ik heb dan ook mogen ervaren dat een mens veel meer kan dan hij denkt. Hierdoor sta ik vol vertrouwen klaar om mensen te helpen zich beter en sterker te voelen via energetische massages.

 

Ik kijk er naar uit met jullie kennis te maken.

 

 


 

14776DSC_4765.jpg